Siertuinmeststoffen

Voor vitale planten die bestand zijn tegen ziekten en plagen en een uitstekende groei en uitbundige bloei gebruikt u DCM Meststoffen. Dankzij haar doordachte samenstelling bevatten deze meststoffen de juiste voedingselementen voor een evenwichtige groei en een uitbundige bloei. Deze voeding voor bloemen en planten bevat een hoge dosis kalium voor sterke planten. De magnesium die is toegevoegd zorgt voor de onmisbare fotosynthese bij groene bladeren. Zo kan u het hele seizoen van een prachtige tuin genieten.

Waarom DCM Meststof Siertuin:
DCM Organische Meststoffen bieden het grote voordeel dat de organische voedingselementen geleidelijk vrijgesteld worden volgens de behoefte van de plant. Zo krijgen de planten gedurende meer dan 100 dagen de juiste voeding voor een rustige groei zonder verbrandingsgevaar, en is het verlies aan voedingselementen door uitspoeling minimaal.
Bovendien wordt de organische stof in deze meststoffen door het bodemleven omgezet in humus en deze humus zorgt voor een kruimelige grondstructuur en een goed evenwicht tussen lucht en vocht in de bodem. Zo wordt een vlotte inworteling mogelijk en wordt de ontwikkeling van het bodemleven bevorderd.

Er is een universele meststof beschikbaar voor de hele siertuin en voor specifieke plantgroepen zijn er meststoffen die nog meer specifieke eigenschappen hebben zoals meer knopvorming bij bloeiende planten, of diepgroene bladeren bij bladhoudende planten.