DCM

Al vele jaren werken wij met de produkten van DCM. DCM levert organische voeding voor gazon, siertuin en moestuin. Onze klanten delen ook regelmatig de goede resultaten met deze produkten en bevestigen de goede werking er van!

Planten halen hun voeding om te groeien en bloeien uit de bodem. Om te voorkomen dat deze bodem voedingsarm wordt is het belangrijk om de plant jaarlijks bij te voeden. En het geven van voeding aan de planten heeft nog een zeer belangrijk voordeel.

Wanneer planten goed gevoed zijn, zijn ze sterker en beter bestand tegen weersomstandigheden, ziektes, schimmels en vervelende insecten.

Vooral tijdens de groeiperiode zullen de planten in uw tuin veel voedingsstoffen uit de bodem halen. Geef uw planten en gazon daarom een eerste bemestingsbeurt in het voorjaar, gevolgd door een tweede onderhoudsbemesting na 100 dagen. Zo kan u het heel seizoen lang van een prachtige siertuin genieten.

DCM¬†kiest in haar meststoffen voor een grote vari√ęteit aan grondstoffen. De meststoffen van DCM bieden bovendien het grote voordeel dat hun organisch gebonden voedingselementen geleidelijk vrijgesteld worden volgens de behoefte van de plant. Zo krijgen uw planten en gazon gedurende meer dan 100 dagen de juiste voeding voor een rustige groei zonder verbrandingsgevaar.

Het laatste extra voordeel, dat u er gratis bij krijgt van DCM is, is dat de organische stof in deze meststoffen door het bodemleven omgezet in humus. Humus draagt bij tot een kruimelige grondstructuur en een goed evenwicht tussen lucht en vocht in de bodem. Zo wordt een vlotte inworteling mogelijk en wordt de ontwikkeling van het bodemleven bevorderd.

Veel plezier met een mooie, levendige en gezonde tuin!